Pohja (12 kpl):
300g suklaakeksejä
n. 80g voita
Murskataan keksit pieneksi murskaksi. Sulatetaan voi ja sekoitetaan se keskimurskan kanssa. Kootaan leivokset peltisiin muffinivuokiin. Leikataan leivinpaperista vuokien pohjalle pienet ympyrät, jotta pohjat eivät jää kiinni leivoksiin. Jaetaan keksimassa kahteentoista vuokaan. Painellaan massa pohjaksi ja hieman reunoiksi. Nostetaan pohjat jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.
Täyte:
2 dl kermaa
1 prk vaniljatuorejuustoa
100 g valkosuklaata
n. 4 säilöttyä puolikasta persikkaa
sitruunamehua
(sokeria)
Pienitään persikat pieneksi silpuksi. Pienitään myös valkosulaa pieneksi rouheeksi. (Osan voi toki sulattaakin massan sekaan.)Vatkataan kerma vaahdolle. Lisätään vaahtoon vaniljatuorejuusto, persikat ja suklaa. Sekoitetaan ja lisätään täytteeseen halutessaan sitruunamehua ja sokeria. Jaetaan täyte pohjien päälle ja levitetään tasaisesti.
Koristelu:
n. 3 puolikasta säilöttyä persikkaa
Leikataan persikat ohuiksi siivuiksi ja koristellaan leivokset niillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti