Pohja:
300g suklaakeksejä
75g voita
Pingotetaan leivinpaperi irtopohjavuoan (Ø n.24 cm) pohjalle. Murskataan suklaakeksit pieneksi murskaksi. Sulatetaan voi ja sekoitetaan se keksimurskaan. Levitetään keksimurska irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille. Laitetaan pohja jääkaappiin.
Täyte:
2 dl kermaa
1 prk vaniljatuorejuustoa
150 g suklaata
Sulatetaan suklaa. Vatkataan kerma ja lisätään sinne tuorejuusto ja suklaa. Levitetään täyte pohjan päälle ja laitetaan tekeytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi / yön yli.
Koristelu:
1 pss Daim-rakeita
Koristellaan kakku ennen tarjoilua esimerkiksi Daim-rakeilla.
Herkullista alkavaa kesää kaikille! ♥
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti