lauantai 4. kesäkuuta 2016

Helppo suklaajuustokakku

Tämä oli kyllä ehdottomasti helpoin juustokakku jonka olen kuunaan tehnyt. Aineet vain sekoitettiin ja annettiin kakun vetäytyä jääkaapissa. Ja silti tämä vei kielen mennessään. Kakusta tulee n. 10 - 12 palaa, eli riittää muutamalle kaverillekin ;).


Pohja:
300g suklaakeksejä
75g voita

Pingotetaan leivinpaperi irtopohjavuoan (Ø n.24 cm) pohjalle. Murskataan suklaakeksit pieneksi murskaksi. Sulatetaan voi ja sekoitetaan se keksimurskaan. Levitetään keksimurska irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille. Laitetaan pohja jääkaappiin.

Täyte:
2 dl kermaa
1 prk vaniljatuorejuustoa
150 g suklaata

Sulatetaan suklaa. Vatkataan kerma ja lisätään sinne tuorejuusto ja suklaa. Levitetään täyte pohjan päälle ja laitetaan tekeytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi / yön yli.

Koristelu:
1 pss Daim-rakeita

Koristellaan kakku ennen tarjoilua esimerkiksi Daim-rakeilla.





Herkullista alkavaa kesää kaikille! ♥




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti