lauantai 27. kesäkuuta 2015

Helppo suklaamousse

Rippijuhliin tehtiin tällä, jo hyväksi todetulla ohjeella suklaamoussea. Tämä on niin taivaallisen hyvää ja ihanaa ja kaikkea... ♥ Ja kaiken kukkuraksi helppoa tehdä.Voin lähes 100 % varmudella taata jokaiselle maistajalle ihanan kuohkean suklaisen nautinnon. (jos vain tykkää suklaasta☺)


Mousse (12-15 pientä):
200 g suklaata
4 keltuaista
6 dl kermaa

Rouhitaan 100 g suklaasta pieneksi rouheeksi. Sulatetaan loput 100 g suklaata mikrossa tai vesihauteessa. Vatkataan kerma vaahdolle ja sekoitetan pieni määrä sulatettua suklaata sen joukkoon. Lisätään keltuaiset suklaakermaseoksen päälle ja sekoitetaan varovasti sekaisin. Lisätään loput suklaat (sulatetut&rouhitut) kokoajan samalla varovasti vatkaten kerman sekaan. Jaetaan mousse pieniin kertakäyttökuppeihin. Laitetaan mousset jääkaappiin.

Koristelu:
n. 2 dl mansikkasurvosta
1 dl kermaa

Vatkataan kerma ja laitetaan se jääkaappiin.
Lusikoidaan mansikkasurvosta moussejen päälle. Pursotetaan mansikan päälle pursotinpussin avulla kermaruusukkeet. Säilytetään jääkaapissa tarjoiluun asti. :)

 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti