maanantai 26. lokakuuta 2015

Halloween cake popsit

Halloween lähestyy, ja sitä varten leivoin cake popseja, jotka sitten koristelin teemaan sopivaksi. Nämä ovat mukava idea esim. lasten Halloween-juhliin, sillä meillä nämä katosivat heti parempiin suihin. :)
 
Pohja:
2 kananmunaa
3/4 dl sokeria
1/2 dl vehnäjauhoja
1/4 dl kaakaojauhetta
1/4 tl leivinjauhetta
 
Vatkataan kananmunat ja sokeri vaahdolle. Lisätään loput aineet vaahtoon ja sekoitetaan kevyesti sekaisin. Paistetaan uunin keskitasolla 225º n. 5 minuuttia. Annetaan pohjan jäähtyä. Murennetaan pohja kulhoon ja laitetaan jääkaappiin jäähtymään.
 
Täyte:
180 g vaniliatuorejuustoa
 
Sekoitetaan tuorejuusto taikinapalojen kanssa. Pyöritellään massasta n. 12 palloa ja laitetaan ne jääkaappin noin tunniksi jäähtymään.
 
Koristelu:
Vaahtokarkkimassaa
mustaa elintarvikeväriä (geelimäistä)
6 pitkää grillitikkua
 
Katkaistaan grillitikut puoliksi. Laitetaan jokaisen tikun tylppään päähän cake pops -pallo. Kaulitaan massasta 12 pyöreää halkaisijaltaan n. 15 cm palaa ja laitetaan ne taikinapallojen päälle kummitusten vartaloiksi. Maalataan vartaloihin silmät ja suu. Nostetaan cake popsit jääkaappiin tarjoilua odottamaan tai nautitaan heti. :)
 
Huom. Cake popsit saa parhaiten pysymään pystyssä esim. astiassa joka on täynnä sokeria, omenan puolikkaassa tai vesimeloninpuolikkaassa. :)
 
Hauskaa Halloweeniä kaikille! ♥
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti